انواع لوگو شخصی و شرکتی

انواع لوگو شخصی و شرکتی

انواع لوگو شخصی و شرکتی

انواع لوگو شخصی و شرکتی

معروف ترین لوگو های پوشاک مربوط به چه برند هایی است و چرا؟

وقتی از برندهای معروف دنیا صحبت می کنیم، اولین چیزی که به یاد می آوریم لوگوی آنهاست. جذابیت آن ها باعث شده تا تعداد زیادی از آن ها روی انواع لباس ها، کیف ها و کفش ها جعلی باشند. اما سوالی که پیش می آید این است که چگونه این لوگوهای جذاب توانسته اند پای خود را به تمام دنیا باز کنند در حالی که شاید تعداد زیادی از افرادی که از آن استفاده می کنند حتی نام برند را هم نیاورده اند! در این مقاله می خواهیم با داستان های جالب معروف ترین لوگو های پوشاک مطرح مد و لباس آشنا شویم.

Louis Vuitton

لوگوی این برند برای اولین بار در سال 1896 توسط پسر لویی ویتون، ژرژ ویتون، برای جلوگیری از جعل مجموعه جدید خود در چمدان های بزرگ استفاده شد. در طول بیش از 120 سال، LV توانست بر روی کیف های Louis Vuitton ظاهر شود و این برند را معروف کند. این برند در رنگ های مشکی، طلایی، رنگین کمانی، گرافیتی و سه بعدی در حال شکل گیری است.

Chanel

لوگوی CC که در سال 1925 برای برند کوکو شانل طراحی شد، یکی از شناخته شده ترین لوگوها در بین برندهای دیگر است. اما آیا تا به حال از خود پرسیده اید که این لوگو واقعا از کجا آمده است؟

برخی می گویند منبع الهام این طراح برای لوگوی برندش، تاکستانی در جنوب فرانسه است که مدتی در آن اقامت داشته است. در حالی که دیگران بر این باورند که این طرح از یک پنجره شیشه ای رنگی در کلیسای اوبازین، جایی که کوکو بخشی از دوران کودکی خود را در یتیم خانه گذرانده است، نشات گرفته است، برخی دیگر می گویند که این طرح ترکیبی از حرف اول نام او است و کپل معشوقه او است و شریک تجاری یا شاید ترکیبی از همه این تئوری ها یا اصلاً هیچ! . این یک راز حل نشده باقی می ماند و جذابیت بیشتری به شنل می بخشد.

Yves Saint Laurent

لوگوی برند Yves Saint Laurent با حروف YSL شکل گرفته است که قدرت را به صورت عمودی نشان می دهد. این شکل برای اولین بار در سال 1961 ایجاد شد، اما در سال 2000 به طور کامل به علامت تجاری این برند تبدیل شد. استفانو پیلاتی، مدیر خلاق آن زمان، سوپرمدل هایی مانند کلودیا شیفر را به عنوان بخشی از یک کمپین تبلیغاتی در کنار این لوگو قرار داد. امروزه حالت عمودی YSL برای مجموعه های اوت کوتوغ این برند استفاده می شود. در حالی که در لباس اصطلاحاready to wear از نمونه ساده با حروف بزرگ سنت لوران استفاده می شود.

Gucci

مدت کوتاهی پس از تاسیس این برند در سال 1921، حروف اول Guccio Gucci به لوگوی این خانه مد تبدیل شد. برخی بر این باورند که پسر بزرگ گوچیو آلدو درخواست کرده است که از این به عنوان آرم تجاری استفاده شود.

همانطور که در مورد اکثر لوگوهای برندهای مد لوکس وجود دارد، GG تا زمانی که پسر آلدو، پائولو گوچی، لوگو را روی کیف ها و کفش ها قرار نداد تا از کپی برداری جلوگیری کند، ظاهری قوی نداشت. و باعث شد که به نمادی شناخته شده تبدیل شود.

Versace

در اواخر دهه 1970، جیانی ورساچه از ظاهر هیولایی و نگاه مرگ آور اسطوره یونانی مدوزا الهام گرفت. به گفته دوناتلا ورساچه، خواهر جیانی و رئیس فعلی این برند، "وقتی از جیانی پرسیدم که چرا سر مدوزا را ​​انتخاب کردی، او به من گفت که فکر می کند هرکسی که عاشق مدوزا شود نمی تواند از آن فرار کند." حالا این صحبت ها به شعار این برند تبدیل شده است.

این نماد جسورانه چنین اسطوره مرگباری از لوگوی برند فراتر رفت و به دنیای شخصی ورساچه راه یافت و به عنصری معروف برای طراحی های ورساچه در سراسر جهان تبدیل شد.

Prada

در سال 1978، زمانی که میوچیا پرادا، کوچکترین نوه بنیانگذار مارو، ماریو پرادا مسئولیت را بر عهده گرفت، لوگوی برند را به روز کرد و آن را روی یک قطعه فلز حک کرد. او از قطعات فلزی که روی کیف های بزرگ پدربزرگش بود الهام گرفت و باعث شد پرادا بر روی یک مثلث فلزی حک شود.

Lanvin

خانه مد فرانسوی Lanvin نزدیک به 130 سال است که هنوز در زمینه مد فعال است. خانم ژان لانوین که موسس این برند بود برای دخترش پیراهن های زیبایی می دوخت، این شروعی برای گسترش و شهرت این فرد بود. . لوگوی این برند از عکس ژان و دخترش مارگریت الهام گرفته شده است که نشان دهنده عشق مادر و فرزندی است و برای طرفداران این خانه مد نمادی قوی و غیرقابل انکار از احساسات خانوادگی است.

Fendi

زمانی که این برند در سال 1925 توسط ادواردو و آدل فندی تأسیس شد، تصویر یک سنجاب که روی شاخه ای ایستاده و مهره ای در دست دارد، لوگوی این برند شد. سنجاب به عنوان نماد یک برند لوکس و گران قیمت عجیب به نظر می رسید، اما در واقع برای خانواده فندی بسیار مهم بود. این لوگو برگرفته از نقاشی است که ادوارد به همسرش ادل داد زیرا همیشه به او می گفت که مثل یک سنجاب پرمشغله است.

اما یک داستان غنی همیشه یک لوگوی عالی نمی سازد، بنابراین در سال 1965، زمانی که طراح افسانه ای کارل لاگرفلد به عنوان مدیر هنری خانه مد منصوب شد، لوگوی جدید فندی را با دو F طراحی کرد، یکی عمودی و دیگری وارونه. این دو F مخفف FUN FUR هستند و هدف آن نشان دادن استفاده از خز باکیفیت در این برند بوده است، اما شاید دلیل اصلی ماندگاری این لوگو حرف اول فندی باشد.

Hermès

لوگوی برند هرمس با تم اسب سواری ارتباط عمیقی با شروع تولید زین و سایر محصولات مناسب برای اسب ها در سال 1837 دارد. از ابتدای قرن بیستم با کاهش حمل و نقل با اسب، هرمس تصمیم گرفت به لوگو خود مفهومی جدید اضافه کند: دنیای مجلل باشگاه های سوارکاری. در سال 1945، هرمس به طور رسمی نشان اسب و کالسکه را لوگو تجاری خود کرد.

قدرت رنگ ها در برندسازی و بازاریابی


رنگ ها یک ارتباط عاطفی با مردم ایجاد می کنند که می تواند آگاهی از برند را بهبود بخشد، تجربیات مشتری را شکل دهد و بر تصمیمات خرید تأثیر بگذارد. درک ارتباط بین رنگ، احساسات انسانی و رفتار مصرف کننده یک بینش بازاریابی قدرتمند برای برندها است. همان طور که می دانید یکی از راه های برندسازی طراحی لوگو است است و اینکه از لوگو مسکات استفاده کنید یا لوگوی خطی و ... کاملا سلیقه ای است اما آنچه مهم است رنگ لوگو و جذابیت آن است که باید در نظر گرفته شود.


رنگ ها چگونه می توانند برندها را متمایز کنند؟

نحوه درک مردم از رنگ در بازاریابی و برندسازی بسیار مهم است. رنگ توجه افراد را به خود جلب می کند و ذهن انسان را قادر می سازد تا اطلاعات را به سرعت تفسیر کند و ناخودآگاه تصمیم بگیرد.

مطالعات نشان داده‌اند که رنگ‌ها و ترکیب‌های رنگی خاص می‌توانند رفتار و احساسات مردم را در مورد برندها شکل دهند و بر تصمیم‌گیری خرید تأثیر بگذارند. تحقیقات مصرف کننده می تواند اعمال، احساسات و ویژگی های شخصیتی افراد را با رنگ ها توضیح دهد.

طول موج، شدت و روشنایی رنگ ها می تواند احساسات، حالات و خاطرات مختلفی را برانگیزد. مطالعات نشان داده‌اند که تأثیرات اجتماعی و فرهنگی، تداعی‌های رنگی را شکل می‌دهند، و برخی تحقیقات نشان می‌دهند که سن و جنسیت نیز می‌توانند بر درک رنگ افراد تأثیر بگذارند.


مطالعه کنید: لوگو لوازم خانگی


چگونه هویت رنگ برند خود را تعیین کنیم

قرمز برای Target شگفت‌انگیز بوده است، که می‌خواهد شخصیت برندش پرانرژی، جوان و پر سر و صدا باشد. اما قرمز برای شرکتی مانند Casper Mattresses که شخصیتی آرام و آرام را نشان می دهد که نشان دهنده یک خواب خوب شبانه است، کار نمی کند.

اگر بدانید که می خواهید چه چیزی را منتقل کنید، انتخاب رنگ برند آسان است. یکی از اولین گام ها در ساخت یک برند، تعیین شخصیت برند شماست. اساسا، شما باید به شرکت خود مانند یک شخص فکر کنید: او کیست؟ چه چیزی برای او مهم است؟

هنگامی که اهداف شخصیت برند خود را مشخص کردید، چگونه تعیین می کنید که کدام رنگ بهترین کارایی را دارد؟ این با یادگیری ارتباط عاطفی هر رنگ شروع می شود.

رنگ های مختلف در برندسازی به چه معناست؟

در اینجا خلاصه‌ای از معانی رنگ برند و تأثیری که رنگ‌های مختلف برند بر روی افراد می‌گذارند آورده شده است:

قرمز: قرمز نشان دهنده اشتیاق، هیجان و خشم است. می تواند نشان دهنده اهمیت و توجه باشد.

نارنجی: نارنجی نشان دهنده بازیگوشی، سرزندگی و دوستی است. نشاط آور و انرژی زا است.

زرد: رنگ زرد شادی، جوانی و خوش بینی را برمی انگیزد، اما می تواند شیک یا ارزان به نظر برسد.

سبز: رنگ سبز تداعی کننده ثبات، شکوفایی، رشد و ارتباط با طبیعت است.

آبی روشن: آبی روشن آرامش، اعتماد، گشودگی را تراوش می کند. همچنین می تواند به معنای بی گناهی باشد.

آبی تیره: آبی تیره به معنای حرفه ای بودن، امنیت و رسمی بودن است. بالغ و قابل اعتماد است.

بنفش: بنفش می تواند نشان دهنده سلطنت، خلاقیت و تجمل باشد.

صورتی: صورتی مخفف زنانگی، جوانی و معصومیت است. از مدرن تا لوکس متفاوت است.

قهوه ای: قهوه ای ظاهر یا احساسی خشن، خاکی و قدیمی ایجاد می کند.

سفید: سفید تمیزی، فضیلت، سلامتی یا سادگی را تداعی می کند. می تواند از مقرون به صرفه تا قیمت بالا متغیر باشد.

خاکستری: خاکستری نشان دهنده بی طرفی است. می تواند آرام، کلاسیک، جدی، مرموز یا بالغ به نظر برسد.

مشکی: مشکی حسی قدرتمند، پیچیده، تند، لوکس و مدرن را القا می کند.

به خاطر داشته باشید که تاثیر رنگ های برند شما به سبک و طرحی که در آن استفاده می شود و همچنین ترکیب رنگی که انتخاب می کنید بستگی دارد. آنچه در بالا ذکر کردیم یک نسخه فشرده است، رابطه ما با رنگ بسیار عمیق تر از این است. به عنوان مثال، استفاده بیش از حد از رنگ زرد در واقع می تواند باعث اضطراب شود.

اگر به دنبال یک برند تک رنگ هستید، قسمت سخت را پشت سر گذاشته اید. اما برای بسیاری از شما، یک طرح رنگ درگیرتر با رنگ های متنوع مورد نیاز است. اکنون باید چندین رنگ را انتخاب کنید و مطمئن شوید که به روشی که می خواهید ترکیب می شوند.

مردم چگونه رنگ را تجربه می کنند؟

وقتی صحبت از بازاریابی، طراحی بسته بندی و محیط های خرده فروشی می شود، رنگ ها حرف های زیادی را می زنند. حتی اگر مردم در ابتدا رنگ را به صورت بصری درک می کنند، ذهن ما رنگ های خاصی را با خاطرات مکان ها، بوها و مزه ها مرتبط می کند.

مطالعات نشان داده است که مردم به سمت مکان ها و برندهایی جذب می شوند که از رنگ برای بیان داستان درست و ایجاد یک تجربه حسی استفاده می کنند. دانشمندان علوم اعصاب چندین تداعی رنگ جهانی را کشف کرده اند که ممکن است به مغز انسان متصل شود. با این حال، بیشتر نشانه های رنگی بر اساس تأثیرات فرهنگی و خاطرات تجربیاتی مانند غذا خوردن، آشپزی یا سفر شکل می گیرند.

مردم چه رنگ هایی را دوست دارند؟

اولین تاثیر مهم است و رنگ یکی از تاثیرگذارترین عوامل در ادراک مصرف کننده است. مطالعات نشان داده‌اند که ترجیحات رنگ شخصی بر اساس پس‌زمینه‌های فرهنگی، تأثیرات اجتماعی، جنسیت و روند رنگ‌های نسلی شکل می‌گیرد.

شدت رنگ و روشنایی ظاهر و درک رنگ را تغییر می دهد و برخی تحقیقات نشان می دهد که مردان و زنان ممکن است در واقع طول موج ها را متفاوت ببینند. مردان تمایل دارند رنگ‌های روشن و پررنگ را با ته‌رنگ‌های مشکی یا آبی ترجیح دهند، در حالی که زنان بیشتر به رنگ‌های کم رنگ یا رنگ‌هایی با ته‌رنگ سفید پاسخ می‌دهند.

نتیجه

همانطور که در بالا گفتیم، هیچ قانون مشخصی برای انتخاب رنگ برند شما وجود ندارد. این مقاله را بیشتر به عنوان یک راهنمای تقریبی در نظر بگیرید. یک منبع آموزشی برای کمک به تصمیم گیری آگاهانه. اما مهمتر از همه، غرایز درونی خود را نادیده نگیرید. مهمترین چیز در مورد رنگ ها ارتباط عاطفی آنهاست، بنابراین هنگام تصمیم گیری در مورد رنگ های برند خود از احساسات خود غافل نشوید.

چگونه برای طراحی لوگو ایده بگیریم؟

   معرف یک برند لوگوی آن است که امروزه از حالت تکراری و قدیمی خارج شده و روز به روز در حال پیشرفت است. در دنیای امروزی که رقابت بالایی بین کسب و کارها وجود دارد، عناصر تبلیغاتی مانند لوگو بسیار موثر هستند. در ادامه به نحوه ایده گرفتن برای طراحی لوگو می پردازیم.

چند گام موثر برای ایده پردازی طراحی لوگو

لوگو در یک تجارت بسیار مهم است و طراحی آن باید بسیار خلاقانه و جذاب باشد. در ادامه با چهار مرحله ایده پردازی طراحی لوگو آشنا می شویم.

 بیان ایده

برای داشتن یک لوگوی جذاب ، هر ایده ای که به ذهنتان می رسد را بیان کنید و آنها را به خاطر بسپارید.

شروع به نوشتن کنید

ایده هایی که در ذهن دارید را روی کاغذ بیاورید و هر ایده را چه خوب و چه بد بنویسید. حتی بدترین ایده های ممکن می تواند به شما در طراحی یک لوگوی خوب کمک کند، بنابراین بدون قضاوت در مورد کیفیت ایده یادداشت برداری کنید.

ایده گرفتن از هر چیزی که ممکن است

برای طراحی لوگوی خود و استفاده از طرح آن می توانید از هر وسیله یا شکلی ایده بگیرید. مانند حیوانات یا میوه ها یا اشیاء و...

فرصت دادن به ایده های خود

پس از فهرست کردن ایده های خود، سعی کنید مدتی به سراغ آنها نروید، آنچه بعد از این اتفاق می افتد شما را شگفت زده خواهد کرد.

ویژگی های یک لوگوی جذاب

اگر می خواهید لوگوی جذابی داشته باشید باید همه جوانب را در نظر بگیرید و آن را به خوبی روی طرح خود پیاده کنید، نتیجه بدون شک بی نظیر است. در ادامه چند ویژگی جذاب لوگو را به شما معرفی می کنیم.

1- ساده:

لوگوهایی که طراحی ساده ای دارند در نگاه اول شناخته می شوند و مردم آن ها را بهتر به یاد می آورند و محتوا و برند آن را درک می کنند.

2- مقیاس پذیر:

لوگوی طراحی شده باید زیبا و ساده باشد تا در مواقع لزوم بتوان ابعاد آن را کم یا زیاد کرد.

3- موثر:

برای اینکه توجه بیننده را به خود جلب کنید، باید یک لوگوی به یاد ماندنی طراحی کنید تا تاثیر مثبتی داشته باشد.

4- مرتبط:

لوگویی که طراحی می کنید باید با کسب و کار و حرفه شما مرتبط باشد و مفهوم شما را به بیننده منتقل کند.

چگونه یک لوگوی خوب طراحی کنیم؟

برای طراحی یک لوگوی خوب فقط دانستن ابزار کافی نیست و باید یک سری مهارت ها را یاد بگیرید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

1- برندسازی:

لوگو تصویری برای معرفی برند شماست و در معرض دید مخاطبان قرار می گیرد، پس سعی کنید برندی را که قصد دارید برای آن لوگو طراحی کنید به خوبی شناسایی کنید. همچنین، لوگو باید مستقیماً به تجارت و برند تعیین شده اشاره داشته باشد.

2- رنگ شناسی:

یکی از اصول مهم طراحی لوگو علم رنگ است. ابتدا باید شخصیت برند را مشخص کنید و سپس از رنگ هایی استفاده کنید که با آن برند مطابقت دارند. به عنوان مثال، اگرچه رنگ های روشن توجه را به خود جلب می کنند، اما می توانند بی ادب به نظر برسند. هر رنگ معنای خاصی دارد که در ادامه با معنی آنها آشنا می شویم.

ü      قرمز: پر انرژی و خیره کننده

ü      نارنجی: خلاق

ü      زرد: آفتابی

ü      سبز: رشد و ارگانیک

ü      آبی: حرفه ای، طبی، آرام و قابل اعتماد

ü      بنفش: معنوی و عاقل

ü      مشکی: قابل اعتماد و قدرتمند

ü      سفید: ساده، تمیز و خالص

ü      صورتی: بامزه و طناز

ü      قهوه ای: تاریخی و ثابت

به خاطر سپردن موفقیت فوری

هیچ لوگویی در مدت زمان کوتاهی محبوبیت پیدا نکرده است، حتی برندهای معروفی مانند نایک، اپل(طراحی لوگو با آیفون) و ... در طول زمان محبوبیت خود را حفظ کرده اند. پس به یاد داشته باشید، حتی اگر یک لوگوی زیبا طراحی کنید، باز هم باید منتظر ماندگاری آن باشید.

 طراحی منحصر به فرد

برندهای زیادی در دنیا وجود دارد و هر کدام از آن برندها لوگوی مخصوص به خود را طراحی کرده اند. بنابراین سعی کنید به جای کپی کردن لوگوهای دیگران از لوگوهای قدیمی، ایده های منحصر به فرد خود را ارائه دهید و یک لوگوی جدید ایجاد کنید.

 الهام گرفتن از رقبا

با توجه به نوع کسب و کار خود، ببینید چه شرکتی در بازار بسیار موفق است و سپس لوگوی آن را تحلیل کنید و با توجه به آن لوگوی خود را طراحی کنید، اما مراقب باشید آن را کپی نکنید و فقط از آن الهام بگیرید.

نکات مهم طراحی لوگو

برای داشتن یک لوگوی خاطره انگیز بهتر است به چند نکته توجه کنید. در زیر نکات مهمی وجود دارد که می توان از آنها برای داشتن یک لوگوی جذاب استفاده کرد:

ü      رقبای خود را پیدا کنید و در مورد آنها تحقیق کنید.

ü      مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید و نیازهای آنها را تحلیل کنید.

ü      لوگوهای مشابه برای کسب و کار خود را بررسی کنید.

ü      برندسازی خود را انجام دهید.

ü      از مونتاژ تصاویر کمک بگیرید و از آن استفاده کنید.

ü      پالت رنگی را انتخاب کنید که مناسب کسب و کار شما باشد.

ü      اگر لوگوی قدیمی دارید، برای بهبود آن قدم بردارید.

ü      لوگوی شما باید ساده اما مفهومی باشد.

ü      به تناسب طرح در همه ابعاد توجه کنید.

ü      طراحی باید برای مخاطب هدف قابل درک باشد.

ü      در طراحی انعطاف پذیر و محتاط باشید.

ü      لوگوی طراحی شده باید مطابق با کسب و کار شما باشد.

معروف‌ترین لوگوهای معروف جهان

یکی از ملزومات یک کسب و کار بزرگ و حتی کوچک داشتن یک لوگو منحصربه فرد و چشم‌گیر است، زیرا لوگو هویت یک شرکت یا کسب و کار را مشخص می کند و گاهی مفهوم یا پیشینه آن برند را منتقل می کند. لوگوها می توانند پیام و شعاری را در عین سادگی یا پیچیده بودن منتقل کنند. لوگوهای برندهای معروف پوشاک به مخاطب کمک می کند تا با وجود نام های پیچیده این برندها به راحتی آنها را شناسایی کند. یکی از ویژگی های لوگوی برندهای پوشاک، چشمگیر بودن در عین سادگی است زیرا این امر به آنها در بازاریابی کمک می کند. در این متن قصد داریم به منشا داستان های درخشان پشت این لوگوها بپردازیم

1.لوگوی برند ورساچه

یکی از به یاد ماندنی ترین لوگوهای دنیای مد، لوگوی برند ورساچه است. طراحی لوگوی این برند سر یکی از شخصیت های اساطیری یونان به نام مدوسا است، طبق افسانه های یونانی هرکس به چشمان مدوسا نگاه کند تبدیل به سنگ می شود، زیرا به جای مو، مارهای سمی روی سر او وجود داشت. جیانی ورساچه، بنیانگذار این برند، در جنوب شرقی ایتالیا با داستان ها و افسانه های یونان باستان بزرگ شد. جنوب شرقی ایتالیا مملو از نقوش مدوسا است و تأثیر زیادی بر الهام گرفتن جیانی برای طراحی لوگوی برندش داشته است. این لوگو با در نظر گرفتن اینکه ورساچه آنقدر جذاب است که نمی توان از جذابیت آن فرار کرد، طراحی شده است.

2. لوگوی برند شنل

لوگوی برند لباس شنل در سال 1925 طراحی شده است که به عنوان یکی از قدیمی‌ترین لوگوها شناخته می‌شود و برای این برند چند داستان مختلف تعریف شده است. داستان اول مربوط به این است که این لوگو توسط خود کوکو شانل طراحی شده است و مخفف نام تجاری او است، اما در داستان های دیگر ممکن است نام خود کوکو شانل و معشوقه سرمایه دارش باشد که در تاریخچه برند Chanel. یا بر اساس احتمالات، از نقوش پنجره یتیم خانه اوبازین الهام گرفته شده است، جایی که کوکو شنل دوران کودکی خود را در آن گذرانده است.

3. لوگوی برند گوچی

لوگوی این برند که همه آن را با محصولات چرمی و عطرهایش می شناسند، متشکل از دو حرف G است که به هم پیوسته اند تا نام و نام خانوادگی بنیانگذار این برند یعنی گوچیو گوچی را تداعی کنند، لوگویی تک رنگ و حتی نام برند لباس گوچی نیز به نام بنیانگذار آن نامگذاری شده است. علامت این برند را به دلیل متقارن(مونوگرام) بودن می‌توان به راحتی روی پارچه و یا به عنوان سگک کمربند و کیف طراحی و استفاده کرد و همچنین اگر آن را به هر جهت بچرخانید هویت آن تغییر نمی کند و ثابت می شود.

4. لوگوی برند Givenchy

لوگوی این برند لوکس فرانسوی از چهار حرف G به شکل طرح سلتیک - طرح هایی که به صورت مارپیچی و دایره ای تکرار می شوند - تشکیل شده است که در کنار هم مربعی را تشکیل می دهند و حالت چرخش را تداعی می کنند. حرف G به کار رفته در لوگو به دلیل نام خانوادگی بنیانگذار این برند، هوبرت دو ژیوانشی است. این لوگو توسط گرافیست پل بارنز در سال 2003 طراحی شده است.

5. لوگوی برند Lacoste

این برند فرانسوی توسط رنه لاکوست، تنیسور فرانسوی، به همراه آندره ژیلیر، که مالک و مدیر یک شرکت بزرگ تولید لباس بافتنی در فرانسه بود، تأسیس شد. این دو همکاری خود را در راستای تولید پیراهن تنیس آغاز کردند. نام این برند از نام مستعار رنه لاکوست گرفته شده است. رنه زمانی که در مسابقه ای با هم تیمی خود شرط بندی کرد که اگر برنده شد برای برنده این مسابقه چمدان پوست کروکودیل تهیه کنند لقب گرفت، او در این مسابقه یک جام و یک چمدان کروکودیل برد و رسانه ها بعداً او به کروکودیل ملقب شد. پس از آن با پیراهنی که روی آن کروکودیل دوزی شده بود در مسابقات حاضر شد. تاکنون آرم تمساح به یاد ماندنی ترین لوگو به شکل یک حیوان بوده است.

6. لوگوی برند پولو

بنیانگذار برند رالف لورن از طرفداران و حامیان مسابقات چوگان بوده است. لوگوی این برند یکی از برندهای مد پیشرو است و به معنای نشان دادن طبقه ثروتمند آمریکا است. اولین باری که این ایده لوگو در ذهن آن شکل گرفت در فروشگاه لباس با دیدن یک لباس بود که لوئیس لیسی ستاره چوگان صاحب آن فروشگاه بود. که در اولین مجموعه خود لباسی ارائه کرد که مردی را در حال چوگان بازی نشان می داد و رالف لورن. بعدها او از این ایده برای برند لباس ورزشی خود استفاده کرد.

7. لوگوی برند باربری

نشان شوالیه سوار بر اسب و نیزه ای که همه را در مورد تاریخچه آن کنجکاو می کند. نایت که در سال 1901 ساخته شد، نماد اعتبار، افتخار و وفاداری به مشتریان است. سپر در دست چپ او نشان دهنده محافظت است و نشان می دهد که کت های معروف بربر نیز همین کار را می کنند. ناگفته نماند که این برند در طی این سالها چندین بار تغییر کرد و در نهایت در سال 2018 به دلیل تغییر و تحولات قرن بیست و یکم تبدیل به یک مونوگرام از اسم باربی شد.

8. لوگوی برند لویی ویتون

لوگوی Levi Vuitton توسط Georges Vuitton، پسر موسس این برند، در سال 1896 برای جلوگیری از جعل شرکت پس از مرگ پدرش طراحی شد. این لوگو از دو حرف L و V تشکیل شده که در کنار هم قفل شده اند و دو حرف اول نام و نام خانوادگی صاحب برند که 120 سال از عمر آن می گذرد. این لوگو از فرهنگ ژاپنی در اروپای دوره ویکتوریا الهام گرفته شده است. اروپا در هنگام طراحی این لوگو تحت تاثیر فرهنگ ژاپنی قرار گرفت و از نظر آنها ژاپن سرزمینی اسرارآمیز و عجیب است و حالا چیزی که عجیب و ارزشمندتر است داشتن لوگویی الهام گرفته از این فرهنگ است!


تفاوت بین آرم و لوگو چیست؟


آیا لوگوها، آرم ها و نشانه ها با یکدیگر تفاوت دارند و اگر متفاوت هستند، چه مسائلی وجود دارد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم و در ابتدا به توضیح لوگو و آرم می پردازیم و در پایان ویژگی های هر یک زا بیان می‌کنیم تا با تفاوت های هر کدام آشنا شویم.

تفاوت بین لوگو، آرم  و نشانه

در زمینه طراحی و به خصوص طراحی دو بعدی، متداول ترین کلماتی که به ذهن متبادر می شود لوگو، لوگو و علامت است. در واقع، عموماً لوگو را نام انگلیسی و نشان، علامت را معادل فارسی آن می‌دانند و درک صحیح و جامع تفاوت این واژه‌ها را در عمل باور نمی‌کنند.

در این مقاله ابتدا توضیح کاملی در مورد هر یک از کلمات می دهیم و سپس تفاوت های هر یک را بیان می کنیم

لوگو چیست؟

به طور خلاصه می توانیم لوگو را به عنوان یک تصویر توصیف کنیم. در واقع این یک نام تصویری است که ساده و مختصر است، لوگو تعریف کلی مانند آرم و یا نماد ندارد و به طور ویژه برای یک شرکت و سازمان خاص طراحی شده است. گاهی اوقات برای رستوران ها و فروشگاه ها یا کلینیک های پزشکی طراحی می شود.

طراحی لوگو و رنگ آمیزی آن بسیار سلیقه ای است و بستگی زیادی به رنگ سازمانی دارد. در طراحی لوگو، هدف سازمان و آنچه می خواهد ارائه دهد بسیار مهم است. لوگو با اشکال مختلف گرافیکی آن محصول تخیل و تفکر صاحبان مشاغل و طراح مربوطه است.

مرتبط: طراحی آنلاین لوگو به شما عزیزان پیشنهاد می‌شود

طراحی لوگو می تواند به اشکال مختلف باشد که شناخته شده ترین نوع طبقه بندی لوگو به شرح زیر است:

لوگوی تصویری: با توجه به نوع فعالیت و امکان استفاده از تصویر، برای معرفی لوگو از لوگوی تصویری استفاده می شود

لوگوی نوشتاری: این نوع لوگو که به لوگو تایپ نیز معروف است از نام برند برای تبدیل آن به لوگو استفاده می کند، حتی لوگوی نوکیا نیز به راحتی جزو این دسته محسوب می شود.

لوگو ترکیبی: ترکیب دو مدل لوگوی بصری و نوشتاری با رعایت استانداردهای این نوع طراحی.

مونوگرام: با استفاده از حروف اول یا دو حرف اول کلمات برند

ویژگی های لوگو

·        لوگوی حرفه ای که زیر نظر یک طراح یا تیمی از طراحان طراحی و اجرا می شود در معنای واقعی «لوگو» نامیده می شود. در واقع مشخصه اصلی یک لوگو منحصر به فرد بودن آن است. حتی یک نام می تواند چندین لوگوی مختلف در دنیا داشته باشد، زیرا ایده و خلاقیت هر فرد با شخص دیگر متفاوت است.

·        لوگو در تمام قسمت های یک سازمان یا کسب و کار کاربرد دارد و طراحی حرفه ای آن بسیار حائز اهمیت است.

آرم چیست؟

در فارسی بهترین گزینه برای معادل آرم، کلمه علامت یا نماد است، البته گاهی اوقات به جای آرم از کلمه سمبل استفاده می شود.

آرم همچنین می تواند نشان دهنده شخصیت و هویت یک مجموعه، شغل یا هر فعالیتی باشد، بنابراین برخی از آنها تعریف بین المللی دارند.

طراحی نشانه یا آرم یکی از مهم ترین بخش ها در زمینه گرافیک است زیرا طراحی یک نشانه موفق می تواند توانایی فکری و اجرایی هنرمند را نشان دهد و با کمترین عناصر بصری که دارد باید دارای یک شکلی منسجم و یکپارچه دارند و بیانی روشن، روانی ساده و زیبا دارند.

در واقع می توان گفت که آرم یا سمبل چیزی را نشان می دهد که در ذهن افراد حکایت از چیز دیگری دارد و در بسیاری از موارد تصویری برای شغل یا مکان یا مؤسسه افراد در نظر گرفته می شود.

آرم یک عنوان گرافیکی نیست، بلکه یک نشانه گرافیکی ساده است که می تواند در عین سادگی بسیار مورد استفاده قرار گیرد.

آرم یا نشانه تصویری است که به طور مختصر و بسیار موثر موضوعی را برای شما نشان می دهد.

سابقه استفاده از نمادها و نشانه ها به دوران باستان و زمان نقاشی های دیواری باز می گردد. شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم زبان شناسی هم زیرشاخه ای از علم نشانه شناسی است.

هر یک از زبان های دنیا الفبای مخصوص به خود را دارند که با استفاده از نشانه هایی ها به دست می آیند. به عنوان مثال، حرف انگلیسی A در واقع از یک حرف یونانی گرفته شده است که نشان دهنده شاخ گاو است.

در آن زمان بیشتر اقلام ضروری زندگی انسان از قبیل گوشت، شیر، لباس، زیرانداز و... از گاو به دست می آمد، بنابراین الفبا نیز با آن شروع شد.

ویژگی های آرم

·        خلاقیت در طراحی آرم 100% نیست و طراح موظف به طراحی منحصرا آرم نیست. معمولا 40 تا 50 درصد خلاقیت به عنوان یک استاندارد برای طراحی آرم در نظر گرفته می شود.

·        طراحی آرم به صورت تصویری بوده و برای شناسایی عنوان مذکور از نام کوچکی در کنار آن استفاده شده است

·        به دلیل کمتر بودن عنصر خلاقیت در این نوع طراحی، هزینه پرداخت کمتری دارد.

آخرین کلمه

توضیح تفاوت آرم و لوگو برای عموم مردم بسیار دشوار است و در واقع هیچ منطق عملی برای توضیح این تفاوت ها برای مشتریان وجود ندارد زیرا 99 درصد مشتریان خواهان نشان واره ای هستند که بتواند نشان دهنده نوع کار و فعالیت شرکت آن ها به صورت حرفه ای برای مشتریان هدف بیان کند.

بنابراین در دنیای کسب و کار نمی توان به بیان تفاوت های آرم و نشانه اهمیت زیادی داد و بیان این تفاوت ها برای طراحان و در طول تحصیلات دانشگاهی بیشتر از مشتریان هدف اهمیت دارد.